Ēdienu nogaršošana ir bijusi cilvēka kultūras neatņemama sastāvdaļa tūkstošiem gadu. Kad dodamies kādā ceļojumā, tieši ar ēdienu bieži vien vislabāk izdodas iepazīt kultūru. Un katra…
Lasīt vairāk Populārākās garšvielas, kuras pievieno gaļas ēdieniemBirka: Gaļas ēdieni
Gardākās karbonādes Rīgā – atsauksme par krodziņu Ķirmis
Šajā rakstā lasāma atsauksme par krodziņu Ķirmis, omulīgu vietu, kur labi paēst un palutināt sevi ar lielām porcijām.
Lasīt vairāk Gardākās karbonādes Rīgā – atsauksme par krodziņu ĶirmisLiellopa buljona recepte
Pastāv dažāda veida buljoni, ko izmanto ēdienu gatavošanā. Klasiski ierasts, ka veikalā var nopirkt buljona kubiciņus, taču īstens buljons ir pašu gatavots un garšo pavisam citādi. Katras izdevušās zupas pamatā ir labs buljons, tāpēc to vajadzētu iemācīties gatavot pašam.
Lasīt vairāk Liellopa buljona recepte