rigas restoranu nedela

Rīgas restorānu nedēļa 2025

Rīgas restorānu nedēļa tiek rīkota divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. Tās mērķis ir sniegt gardēžiem iespēju iepazīt labākos pilsētas restorānus par īpaši izdevīgām cenām. Šī gada rudens restorānu nedēļa lutinās apmeklētājus ar gardām un sezonālām maltītēm veselu divu nedēļu garumā – no 27. oktobra līdz 9. novembrim. 

Rīgas restorānu piedāvājums arī šogad ir sadalīts četrās cenu kategorijās – 30 EUR, 35 EUR, 40 EUR un 45 EUR. Šajā cenā tiek iekļauta triju ēdienu maltīte – uzkoda, pamatēdiens un deserts.

Rakstā varēsi atrast visus restorānus, to atrašanās vietu un arī piedāvājumu. 

Rīgas restorānu nedēļas piedāvājumi kartē

Ērtākai pārskatīšanai zemāk kartē esam izvietojuši visus restorānus, kas piedāvā savu īpašo rudens ēdienkarti Rīgas restorānu nedēļas ietvaros.

  • Dzeltena krāsa – 30 EUR piedāvājumi
  • Tumši zila krāsa – 35 EUR piedāvājumi
  • Violeta krāsa – 40 EUR piedāvājumi
  • Melna krāsa – 45 EUR piedāvājumi

Kartē norādītie Rīgas restorāni

Šajā sadaļā apkopojām visus restorānus, kas piedalās rudens Rīgas restorānu nedēļā 2025. 

Vari arī izvēlēties kādu no sekojošajām saitēm, lai uzreiz nonāktu pie tev vēlamās cenu kategorijas:

Kategorija 3 ēdieni par 30 EUR 

Šogad Rīgas restorānu nedēļas ietvaros maltīti par 30 EUR ir iespējams nobaudīt 4 restorānos Rīgā. Ar daudzveidīgām ēdienkartēm šeit vislabāko piedāvājumu atradīs ikviens.

1. Restorāns “Elefant”

elefant restorans

Restorānu nedēļā piedalās viesnīcas Rixwell Elefant Hotel izsmalcinātais restorāns Elefant.

Uzkodā restorāna piedāvājumā būs liellopa mēle ar marinētiem sarkano kāpostu salātiem un mārrutku krēmu. Pamatēdienā – lēni gatavots brieža sautējums ar rudens sakņu dārzeņiem un apceptu kartupeļu biezeni VAI krēmīgs grubotto ar meža sēnēm un trifeļu eļļu.

Un maltītes noslēguma desertā varēs baudīt karamelizētu ābolu-tarti ar cidoniju sīrupu.

Restorāns lūdz veikt iepriekšēju rezervāciju.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Zemgales priekšpilsēta, Kalnciema iela 90.

2. Restorāns “Tapas Tapas”

tapas tapas restorans

Restorāns – bārs Tapas Tapas atrodas Wellton Riga Hotel & SPA 1. stāvā un piedāvā klasisku ēdienu izvēli, ko iedvesmojusi gan mūsdienu Latvijas, gan pasaules ēdienu garšas.

Rīgas restorānu nedēļā šeit varēs nogaršot marinētas krāsainas bietes garšaugos. Pamatēdienā izvēlē būs Baltijas mencas fileja, kartupeļu klimpas, tomātu mērce, skābais krējums ar dillēm VAI grilēta stirnas gaļa, grilēts kartupelis ar sieru, spināti, brūkleņu mērce.

Un desertā lēni gatavots bumbieris, vaniļa, Jack Daniels, ķirbju un melones saldējums.

Īpašajā piedāvājumā: 1 šefpavāra kompliments.

Adrese: Vecrīga, Vaļņu iela 49.

3. Restorāns “Tinto”

tinto restorans rigas rudens restoranu nedela

Tinto restorāns ir vislabāk zināms ar savu plašo un izsmalcināto vīna piedavājumu. Arī Rīgas restorānu nedēļa ir laiks, kad Tinto par papildus 20 EUR piedāvā maltītei piemeklēt piemērotus vīnus. Šogad piedāvājumā arī opcijas veģetāriešiem.

Uzkodā varēs nobaudīt krāsnī ceptu saldo kartupeli ar Latvijā gatavotu Stracciatella sieru, grauzdētiem valriekstiem un rukolas pesto.

Pamatēdienā būs zandarta “smash” burgeris ar pašceptu maizi VAI gaileņu – turku zirņu “smash” burgeris ar pašceptu maizi.

Desertā – miso ābolu un pekanriekstu tarte tatin.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€

Adrese: Centrs, Elizabetes iela 59.

4. Restorāns Unagi Inu

unagi inu

Unagi Inu ir japāņu virtuves restorāns ar modernu pieskārienu. Restorāna atmosfēra ir nepiespiesta, uz sienām ir japāņu kultūrai raksturīgi elementi, telpā pieklusinātas gaismas. Gardi un autentiski japāņu ēdieni.

Uzkodā būs Temaki ar marinētu balto siļki. Pamatēdienā būs izvele starp Soba nūdelēm ar pīli un sēnēm no Latvijas mežiem VAI Soba nūdelēm ar ķirbi no mūsu vietējiem lauksaimniekiem.

Saldajā ēdienā kefīra bāzes taiyaki un ganache no baltās šokolādes un Latvijas mellenēm.

Piedāvājums pieejams no pirmdienas līdz ceturtdienai, kā arī piektdien līdz pulksten 18:00.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Jeruzalemes iela 10

rigas restoranu nedela

Kategorija 3 ēdieni par 35 EUR

Rīgas restorānu nedēļas ietvaros maltīti par 35 EUR ir iespējams nobaudīt zemāk apkopotajos 22 restorānos Rīgā.

1. Restorāns “After…”

after restorans

Pirmais restorāns 35 EUR kategorijā ir Wellton Riverside SPA Hotel restorāns After. Tajā mājo eleganta un patīkama atmosfēra. Viesi tiek lutināti ar smalkiem un garšīgiem ēdieniem.

Rīgas restorānu nedēļa After restorānā tiks sākta ar uzkodu – biešu un rudens sakņu krēmzupu, kazas piena sieru. Pamatēdienā cūkgaļas karbonāde, ceptu dārzeņu izlase, spinātu ķiploku mērce VAI foreles fileja, ķirbju risoto, kaņepju sēklas.

Desertā cidonija, baltā šokolāde, rieksti.

Piedāvājums pieejams: pirmdien – ceturtdien: 14:00 – 21:00; piektdien – sestdien: 12:00 – 18:00; svētdienās: 12:00 – 21:00

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, 11.novembra krastmala 33

2. Restorāns Allora

restorans allora

Allora ir itāļu restorāns Rīgas klusajā centrā. Restorānam ir skaists, elegants un tajā pašā laikā mājīgs interjers, ko telpai piešķir maigie krāsu toņi. Rudens restorānu nedēļa iepriecinās ar plašu izvēli.

Uzkodā biešu karpačo trio, grauzdēti lazdu rieksti un gorgonzola piccante siers VAI topinambūru, trifeļu krēmzupa ar plūkātu ossabuco kroketi, ceptām baravikām un kraukšķīgiem sīpoliem.

Pamatēdienā veselas 3 izvēles iespējas:

  1. Paccheri Alla Norma Baklažānu biezenis, cepti baklažāni, pomodoro mērce, bazilika parmezāns
  2. Cepta ātes fileja ar ziedkāpostu parmezāna biezeni, ceptiem sezonas dārzeņiem un vēžu puttanesca mērci
  3. Jēra rumpsteiks, selerijas sakņu burkānu lazanja, krāsnī gatavoti sīpoli, marinēti ķirbji, Kalabrijas čilli ķirbja biezenis un gremolatu

Desertā Sicīlijas citronu rikotas siera kūka, citronu biezenis un bazilika gelato, auzu pārslu, medus drumstalas.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Dzirnavu iela 36

3. Restorāns “Annas Dārzs”

annas darzs

Annas Dārzs ir vieta, kur garšas un cilvēki satiekas. Tā ir mājīga un omulīga vietiņa, kur noslēpties no pilsētas drūzmas un steigas, iegrimt šūpuļkrēslā un sasildīties pie īsta kamīna. Un tas viss – ar gardu ēdienu un dzērieniem komplektā.

Uzkodas izvēles:

  1. Liellopa tartars, melno ķiploku majonēze, pašmāju cepta ķirbju maize, rukola, parmezāns
  2. Kūpināts biešu tartars, lēcas, rikotas siers, olu gēls, pašmāju cepta ķirbju maize, kartupeļu čipsi

Pamatēdiena izvēles:

  1. Medū marinēta pīles krūtiņa, biešu – rabarberu biezenis, lēcas, cepti sakņaugi, biešu lapas, sarkanvīna – plūmju mērce
  2. Grilētas garneles, cukini, batāšu biezenis, grauzdētas ķirbju sēklas, biešu lapas, diļļu – kokosriekstu mērce
  3. Riekstu steiks, batāšu biezenis, cepti sakņaugi, biešu lapas, dārzeņu buljona mērce (veģetārs)

Desertā ķirbju tarte ar svilinātu meringu un plūmju konfitu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Zemgales priekšpilsēta, Mūkusalas iela 44.

4. B Bārs Restorāns

b bars restorans

Restorāns B Bārs atrodas pašā Vecrīgas sirdī, Doma laukumā. Burvīgā restorāna atmosfēra šajā pavasarī tiks papildināta ar gardu piedāvājumu.

Uzkodā būs plūkāta z/s “Zvirbulīši” pīle cidoniju glazūrā, uz sviestā cepta brioša ar ābolu–kanēļa konfitu.

Pamatēdienā būs bio cālis ar svilināta sviesta kartupeļu biezeni, meža sēnēm un baraviku konsumē VAI krēmīgs kvinosotto ar kraukšķīgu selerijas sakni un smiltsērkšķu eļļu.

Desertā Latvijas stratičellas panna cotta ar vafeļu–lazdu riekstu drumstalām un gaisīgu aveņu debesmannu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 15€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Doma laukums 2

5. Restorāns “Beef room”

beef room restoranu nedela

Beef Room ir brīvas atmosfēras restorāns, kur piedāvājumā ir augstas kvalitātes liellopa gaļa, taču netrūkst opciju arī veģetāriešiem.

Uzkodā būs brieža gaļas pastēte ar brioš maizi, karamelizētām vīģēm un brūkleņu uzpūteni VAI baraviku pastēte ar brioš maizi, karamelizētu sīpolu krēmu un zaļumiem.

Pamatēdienā lēni gatavota pīles gaļa ar trifeļu-kartupeļu biezeni un austeru senēm VAI rudens dārzeņu gratine ar parmezan un sēņu mērci.

Desertā kārtainās mīklas kūciņu ar vārītu krēmu, šokolādes kraukšķiem un sidrā sautētiem bumbieriem.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 8€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Grēcinieku iela 25.

6. Restorāns Brigita

restorans brigita

Nākošais restorāns, kur baudīt gardu maltīti no sezonālām sastāvdaļām, ir Brigita restorāns. Tas priecēs ar plašākām izvēles iespējām gan uzkodā, gan pamatēdienā.

Uzkodas izvēles iespējas:

  1. Gaileņu krēmzupa ar zilo sieru, grauzdētiem sīpoliem un bekonu, rudzu maize ar kaņepju sviestu
  2. Latviešu siera putra ar ceptiem ķirbju gabaliņiem, paipalu oliņām un grauzdētām ķirbju sēklām

Pamatēdiena izvēles iespējas:

  1. Zoss fileja ar baraviku un diļļu mērci, grūbu risoto ar zirnīšiem un zaļumiem, rudzu maizes čipšiem un ķirbju salātiņiem
  2. Cepts zandarts ar cidoniju vīna mērci, kartupeļu un zirnīšu biezeni, redīsiem, skābenēm un kaltētiem tomātiem

Un desertā medus-riekstu kūka ar skābā krējuma krēmu, kazenēm un upeņu sīrupu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 15€
  • Šefpavāra komplimenti: 5

Adrese: Ziepniekkalns, Saulkalnes iela 11

7. Restorāns “Cabo Cafe”

cabo cafe

Cabo Cafe restorāns ir mājīga vietiņa ar skaistu skatu uz Ķīšezeru. Šī būs iespēja ne tikai nobaudīt gardu maltīti, bet arī doties dabā un pirms maltītes izbaudīt jauku pastaigu ezera krastā.

Rīgas pavasara restorānu nedēļā Cabo Cafe cienās viesus ar Latvijas medus glazūrā kazas siera salātiem uzkodā. Pamatēdienā varēs nobaudīt Latvijas foreles Velingtonu pasniegtu ar saldā kartupeļa biezeni un brokolīni.

Desertā būs Latvijas ogu drumstalkūka ar Rīgas melno balzāmu upeņu, rupjmaizi un pašgatavotu saldējumu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 14,50€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Arese: Mežaparka rajons, Roberta Feldmaņa iela 8A.

8. Restorāns “Colonel”

colonel restorans

Colonel restorāns atrodas Vecrīgā, Līvu laukuma ieskautā nostūrī. Te ikdienā plašā piedāvājumā ir visdažādākie ali un multikulturāla ēdienkarte.

Rīgas restorānu nedēļā Colonel restorāns viesus uzkodā cienās ar zaļajiem lapu salātiem ar stracciatella sieru, ceptām bietēm un aveņu mērci, pasniegti ar ķiršu tomātiem un ķirbi.

Pamatēdienā būs izvēlē Latvijā audzēta brieža gaļas desa ar kartupeļu biezeni, karamelizētiem āboliem un brūkleņu mērci VAI Latvijā audzēta liellopa filejas steiks ar sēņu cepurīti, pasniegts ar kartupeļu sinepju biezeni un sakņaugiem.

Savukārt desertā būs kaukšķīgās biezpiena klimpas ar melleņu mērci un krējumu.

Adrese: Vecrīgā, Meistaru iela 23.

9. Restorāns “Fifii”

fifii restorans

Fifii restorāns var lepoties ar šefpavāru – Remi Colpin, kas ir apceļojis visu pasauli un strādājis ne tikai Eiropā, bet iepazinis arī citu zemju virtuves, kas protams ļauj viņam variēt ar garšas niansēm. Bet tā kā Fifii ir vieta, kur tikties un baudīt dzīvi, neiztikt bez krāšņiem kokteiļiem.

Rīgas restorānu nedēļa Fifii restorānā sāksies ar gardu uzkodas izvēli:

  1. Ziedkāpostu popkorns, pasniegts ar trifeļu aioli un marinētiem dārzeņiem
  2. Beluga melno lēcu biezzupa, pasniegta ar mārrtutku krēmu un grauzdētu speķi

Pamatēdiena izvēles iespējas:

  1. Brieža fileja, marinēta rozmarīnā un kūpinātā ķiplokā, pasniegta ar kraukšķīgiem ceptiem kartupeļiem, burkāniem un baraviku putām
  2. Āzijas jūras asara fileja, noturēta apelsīnu miziņās, pasniegta ar saldā kartupeļa biezeni, ceptiem briseles kāpostiem un gremolata mērci
  3. Biešu risotto, pasniegts ar gorgonzolas sieru un valriekstiem

Desertā būs profiteroles, pildīti ar vaniļas krēmu, pasniegti ar lazdu riekstu saldējumu, kausētu šokolādi un lazdu riekstu drumstalām

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Piedāvājums pieejams no pirmdienas līdz sestdienai 12:00-21:00 (pēdējā rezervācija) un svētdienās no 16:00 līdz 21:00 (pēdējā rezervācija).

Adrese: Klusais centrs, Jura Alunāna iela 2A.

10. Restorāns FLŌ

flo restorans

Jaunums Rīgas Restorānu nedēļas vidū ir restorāns FLŌ. Tas atrodas 11. novembra krastmalā un viesus aicina baudīt maltītes, kas pagatavotas mūsdienīgi un radoši. Restorāns ir moderns un elegants.

Uzkodā būs izvēle starp brieža gaļas tartaru, mārrutku panna cotta, ciedru riekstu pienu VAI mālā ceptām bietēm, krējumu no pastinaka, trīs dažādās eļļās marinētiem sarkaniem ikriem.

Pamatēdienā izvēle starp:

  1. Dry age zandarts, pastinaks, mērce no undārijas
  2. Brieža gaļas filēja, Austersēnes ar ciedru riekstiem, polenta
  3. Risoto no sakņaugiem ar kokosriekstu saldo krējumu un viltotām jūras ķemmītem

Desertā gards šokolādes sieriņš ar brūklenēm.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, 11. novembra krastmala 13

11. Restorāns Herbārijs

herbarijs riga

Skaistais un elegantais Herbārijs šogad piedalās Restorānu nedēļā un viesus priecēs ar gardiem ēdieniem un patīkamu atmosfēru, augu ieskautajā interjerā.

Uzkodā būs marinēta lauku vistas ola, kartupeļu salmiņi, baraviku – trifeļu majonēze, sojas pērles. Pamatēdienā būs kraukšķīgā cūkas pavēdere miso glazūrā, ķirbju – ingvera biezenis un zaļo ābolu-dzērveņu salāti VAI zandarta fileja, zandarta-garneļu krokete, ķirbju-ingvera biezenis, ābolu un dzērveņu salāti, miso sviesta mērce.

Desertā karamelizētas plūmes ar sezama sēklu un auzu musli, kokosriekstu saldējumu un čili medu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Centrs, Dzirnavu iela 67, Galerija Rīga 8. stāvs

12. Restorāns “La Kanna”

la kanna riga

La Kanna restorāns darbojas pēc principa – viegli un gaumīgi. Arī restorānu nedēļas piedāvājums iepriecina ar ko vieglu un gardu.

Uzkodā būs izvēle starp:

  1. Baraviku-topinambūru saspēle, topinambūru espuma, mārrutku panna cota, rozmarīnu eļļā noturētas baravikas, sēņu zāle
  2. Kraukšķīgās reņģītes, kūpinātas karpas aioli, skābo ābolu gēls, piparotas upenes, diļļu pulveris

Pamatēdienu izvēle vēl plašāka:

  1. Latvijas stores fileja, auzu pārslu garoza, burkānu – kardamona konfit, viegli marinēts ziedkāposts, ziedkāpostu-ābolu krēms, citronzāles velutē
  2. Piena teļš, dedzinātu pastinaku krēms, dehidrēti zaļie griķi, kāļu ņoki, plūškoka sarkanvīna mērce
  3. Biešu pasta, Latvijas trifeļu stracciatella, lazdu riekstu griljāža, fermentētas dzērvenes

Desertā cidoniju – ķirbju tartlete, jāņogu gēls, krustnagliņu novārījums, lazdu riekstu pralinē.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 18€

Adrese: Centrs, Tērbatas iela 5

13. Restorāns “Laivu centrs”

laivu centrs riga

Laivu Centrs restorāns ir neliela zaļa oāze pilsētas centrā. Tā ir daļa no Laivu Centra jahtkluba uz mazās Zvirgzdu pussalas. Restorāna virtuvē valda moderna un eiropeiska gaisotne, bet neaizmirstot par Rīgā populārajiem ēdieniem.

Uzkodā 2 varianti – sakņu krēmzupa ar kalē čipsiem, puravu eļļu un kartupeļu drumstalām VAI ķirbju humuss ar sakņu čipsiem un dedzinātu sviestu.

Pamatēdienā arī 2 varianti – palijas fileja ar ķirbju biezeni, karamelizētām saknēm un Bernēzes mērci VAI lēni pagatavota pīles krūtiņa ar kūpinātu biešu biezeni, pastinaku, griķu popkornu un sarkanvīna mērci.

Desertā pavlova ar bumbieru konfī, smilstērkšķu gēlu un brūkleņu mērci.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 17€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Latgales priekšpilsēta, Krasta iela 7.

14. Restorāns “Liberta”

liberta restorans

Liberta ir gaumīgi iekārtots restorāns Vecrīgā pie Līvu laukuma. Šogad tas piedalās rudens Rīgas restorānu nedēļā ar sezonālu krāsu un garšu kokteili.

Uzkodā tiks pasniegta zeltaina rudens ķirbju krēmzupa ar apceptām tīģergarnelēm, grauzdētām ķirbju sēklām.

Pamatēdienā sekos maigi gatavotas liellopa filejas rostbifa šķēlītes pasniegtas ar krēmīgu baraviku biezeni, krāsnī ceptiem dārzeņiem un samtainu melno piparu mērci.

Un desertā būs Crème Brûlée – franču deserts ar maigu vaniļas krēmu un karamelizētu cukura garoziņu pasniegts ar svaigām sezonas ogām.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 15€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Kaļķu iela 11.

15. Restorāns “Melnā bite”

melna bite

Mājīgā un mūsdienīgā atmosfēra lieliski saskan ar restorāna Melnā Bite koncepciju. Restorāns viesiem piedāvā tradicionālos Latvijas un Eiropas virtuves ēdienus mūsdienīgā gastronomiskā interpretācijā.

Uzkodā tiks pasniegts marinēts bumbieris ar zilo sieru rīvmaizē, salātu zaļumi, redīsi, gurķis, paprika.

Pamatēdienā tiks baudīts kukurūzas cālis, meža sēņu strūdele kā pirmā opcija. Otrais variants ir cepta skumbrija, pastinaks, violetie burkāni, ķirbis, kartupelis.

Desertā šokolādes kartupelis, maskarpones siera krēms.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 16€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Audēju iela 13.

16. Restorāns MOOR Kitchen&Bar

moore kitchen bar riga

MOOR Kitchen&Bar restorāns uzrunā ar oriģinālu interjeru, kurā dominē koka elementi un tumsnējie krāsu toņi. Katrs ēdiens izskatās pēc īstena mākslas darba, kas raisa omulīgu un siltu noskaņu

Uzkodā būs dzirnaviņu rupjmaize ar sēņu pastēti un kraukšķīgajiem sīpoliem.

Pamatēdienā izvēles iespējas:

  1. Tumšajā alū sutināti teļa vaigi ar ceptiem burkāniem, selerija sakni un sīpoliem
  2. Laša rulete ar spinātu pildījumu un pastinaku biezeni
  3. Kartupeļu pankūkas ar kazas sieru un biešu biezeni

Desertā lazdu riekstu biskvīta rulete ar smiltsērkšķu-medus mērci.

Adrese: Vecrīga, Meistaru iela 25.

17. Restorāns ar skatu “Osta”

restorans osta

Osta restorāns piedāvā nogaršot Eiropas virtuves ēdienus. Restorāna ēdienu piedāvājumā dominē zivju ēdieni un vietēji produkti. Saglabājot un izceļot produkta pamatgaršas tie tiek pagatavoti pēc modernām metodēm un laicīgās garšās.

Uzkodā būs sviesta ķirbja ravioli ar dedzinātu sviestu un salvijas putām.

Pamatēdienā būs izvēle starp uz oglēm grillēta zandarta fileja ar ziedkāpostu kroketi, rudens dārzeņiem, brokoļu biezeni un vaniļas-koriandra mērci VAI brieža gaļas velingtons ar meža sēnēm, sautētu kāpostu,biešu želeju un ķiršu-sakranvīna mērci.

Desertā rudens trio: Ābolu, kalvadosa crème brûlée; bumbieru- ābolu tarte; ķirbju- valriekstu krēms.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Ķīpsala, Matrožu iela 15

18. Pop up Stūris

pop up sturis riga

Jaunums Rīgas restorānu nedēļas dalībnieku vidū ir arī Pop up Stūris, kas ir populārs ar savu gardo picu piedāvājumu. Tās restorāna cienīgā izpildījumā varēs nobaudīt arī šoreiz.

Uzkodā būs hokaido ķirbis, ķirbju krēms, ķirbju sēklas, putots ricotta siers un medus VAI Latvijas vistu kroketes ar siera bechamel, pikanto ķirbju krēmu un Latvijas cieto sieru.

Pamatēdienā arī 2 izvēles: plucināta brieža ribu gaļas pica ar topinambūriem, sieru un karamelizētiem sīpoliem VAI topinambūru pica ar kūpinātu Latvijas stracciatella sieru, topinambūru krēmu un kale kāpostiem.

Desertā gardi krāsnī cepti āboli ar vaniļas-kardamona mērci un salmu saldējumu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 15€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Strēlnieku iela 11

19. Riga Islande Hotel restorāns

islande hotel riga

Mājīgais un atmosfēriskais bārs/restorāns piedāvā plašu dzērienu klāstu un ēdināšanu. Tas atrodas Riga Islande Hotel viesnīcā un sniedz, iespējams, labāko panorāmas skatu uz Rīgas vecpilsētu un promenādi.

Uzkodā būs pieejami zaļie salāti ar ceptām bietēm, karamelizētu kazas sieru, dzelteno tomātu un olīveļļas-cidoniju sulas mērci.

Pamatēdienā būs cepta mencas fileja sinepju-medus marinādē ar kraukšķīgu polentu, ceptiem sezonas dārzeņiem (kālis, burkāni, ķirbis, puravi) un baltvīna mērci.

Desertā šokolādes groziņš ar citronu biezpienu, pārkaisīts ar kataifi drupačām un lazdu riekstiem, pasniegts ar smiltsērkšķu mērci.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 18€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Ķīpsala, Ķīpsalas iela 2.

20. Restorāns “Sokrāts”

restorans sokrats

Klasiska elegance un atturīgums formās, izmeklēts un daudzveidīgs saturs – šādas īpašības raksturo gan Monika Centrum Hotels viesnīcas klientu apkalpošanas veidu, gan vienu no tās vizītkartēm – restorānu Sokrāts.

Uzkodā tiks pasniegts ķirbju humuss ar kraukšķīgu čabatu, kūpinātu papriku, tahini un kadiķogās marinētu lasi.

Pamatēdienā izvēle starp 2 ēdieniem:

  1. Sous vide gatavota brieža gaļa ar sēņu risotto un trifeļu mērci
  2. Zandarta fileja ar dārzeņiem, kastaņiem, ķirbi un granulēta tunča mērci

Desertā mandeļu pīrāgs ar bumbieriem un krēmsieru.

Restorāns norādījis arī e-pastu rezervācijām: [email protected]

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Elizabetes iela 21.

21. Restorāns Table7

table7 restorans riga

Restorāns Table7 ir vieta, kas jāapmeklē ikvienam gardēdim. Šeit satiekas moderna fusion virtuve, radošums un stilīgs interjers. Viss, kas nepieciešams lieliskai maltītes pieredzei.

Uzkodā būs Baltijas jūras laša tataki, uz krēmsiera spilvena, ar apelsīnu putu un ikriem.

Pamatēdienā Latvijas paipala pildīta ar grūbām, karamelizēts ķirbis, avenes un ingvera cepums.

Desertā Latvijas rupjmaizes kārtojums ar brūklenēm un egles eļļu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Kaļķu iela 2

22. Restorāns Theo

restorans theo

Elegantais restorāns THEO noteikti ir piesaistījis ikviena uzmanību, kam sanācis tam paiet garām Vecrīgas pašā sirdī, Līvu laukumā. Vasarās īpasi iecienīta ir viņu plašā terase. Šogad restorāns piedalās arī rudens restorānu nedēļā un priecēs ar gardiem un sildosiem ēdieniem.

Uzkodā divi varianti: lauku kirbju krēmzupa ar cepto sieru, karamelizētām ķirbju sēklām, kale čipsiem un rudzu maizi VAI cepta siera salāti ar marinētām bietēm, salātu lapām un ceptām sviesta pupiņām.

Pamatēdienā gaidāmi Latvijas mežu brieža gaļas tīteņi ar biešu biezeni, gurķu-sīpolu salsu un lauku skābo krējumu VAI Latvijas ūdeņu zandarta fileja ar selereju-spinātu biezeni, ceptiem puraviem, seleriju čipšiem un burkānu mērci.

Desertā ābolu strūdele ar smiltsērkšķu sorbetu un mandeļu čipsiem.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Kaļķu iela 11B

Kategorija 3 ēdieni par 40 EUR

Par 40 EUR maltītes šogad ir sagatavojuši 24 izsmalcināti Rīgas restorāni. Tā kā izvēle ir liela, tad šajā sadaļā uzskaitīsim gardos piedāvājumus, lai vari vieglāk izvēlēties.

1. Restorāns “5 elementi”

5 elementi

Restorāns 5 elementi ir skaista vieta, kur nobaudīt Eiropas virtuves ēdienus un sajust pavasara garšu.

Šoreiz piedāvājumā ir tarte ar meža sēnēm, kazas sieru, dzērveņu gēlu un biešu pulveri. Pamatēdienā tiek piedāvāta fazāna fileja, pastinaku krēms, karamelizēts kālis, sarkanvīna un kadiķu mērce VAI batāšu njoki ar salviju, krēmīgi spināti, Parmas siers, ciedru rieksti.

Desertā – šokolādes fondants, ceptu ķirbju krēms, cidoniju saldējums ar rumu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Elizabetes iela 7

2. Restorāns “AC Lounge”

ac lounge riga

Restorāns AC Lounge atrodas viesnīcā AC Hotel Riga. Šajā restorānā varēs mieloties ne tikai ar mūsdienu Eiropas, bet arī ar Spāņu virtuves gardumiem.

Šajā Rīgas restorānu nedēļā AC Lounge uzkodā piedāvās arančini ar vēža gaļu un biska aioli.

Pamatēdienā būs lēni gatavotas liellopu ribiņas, medus-sinepju glazūrā ar kartupeļu kroketi un kadiķogu-sarkanvīna mērci VAI pašgatavoti ķirbju ņoki ar krēmīgu siera mērci un saulē kaltētiem tomātiem.

Desertā marcipāna kūka ar dzērveņu gēlu un karamelizētiem lazdu riekstiem.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Klusais centrs, Dzirnavu iela 33.

3. Restorāns Baltā kaza

balta kaza

Baltā kaza ir restorāns Vecrīgā, kur satiekas modernisms un iecienītās tradīcijas. Abu apvienojums manāms gan interjerā, gan ēdienā. Gardās maltītes tiek pasniegtas īpaši skaistos traukos, kas liek domāt, ka padomāts ir par visu.

Šogad Baltā kaza viesus cienās ar lēni gatavotu ceptu kāpostu, siera-marinēto piparu mērci, ceptu rīvmaizi ar zaļumiem. Savukārt pamatēdienā būs vai nu cepts cūkgaļas cepetis confit, medū karamelizēta melnsakne, pastinaka-melnsaknes krēms, pastinaka kraukšķis, portvīna gravy VAI atvērts pirāgs ar viegli kārsti kupinātu foreli, sēņu velute muss, kale kāpostu čipsi, foreles ikri.

Desertā viesus priecēs paštaisīts cigoriņu saldējums, auzu pārslu cepums, ābolu sidra karamele, jūras sāls.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Skārņu iela 4

4. Restorāns “Buržujs”

burzujs riga

Dzīvesstila restorāns un austeru bārs “Buržujs” piedāvā nogaršot sezonālu Eiropas virtuvi, to starp izcilas austeres, Andrito kafiju un plašāko Skrīveru mājas saldējuma izvēli.

Rīgas restorānu nedēļā Buržujs uzkodā lutinās ar izvēli starp divām svaigām austerēm un divām ceptām austerēs. Svaigās tiks pasniegtas ar marinētu kolrābi un estragona eļļu. Savukārt ceptās austeres tiks pasniegtas ar ābolu sidra-safrāna mērci.

Pamatēdienā būs zivju trio (store/palija/sams) ar spinātu-rukolas biezeni, apceptu kukurūzu un foreles ikriem VAI brieža gaļas steiks ar meža sēnēm, pastinaka biezeni, grilētu kartupeli, melno ķiploku un baraviku mērci.

Desertā būs eklērs ar aroniju-timutas piparu krēmu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Berga bazārs, Dzirnavu iela 84.

Arī mēs esam pabijuši šajā restorānā un uzrakstījuši savu atsauksmi rakstā Austeru restorāna Buržujs atsauksme.

5. Restorāns ”Chambao”

chambao restorans

Šogad Rīgas restorānu nedēļā piedalās arī Chambao – meksikāņu virtuves restorāns, kas ir slavens ar autentisku meksikāņu garšu, īpaši ar gardām brokastīm.

Restorānu nedēļas ciemiņi šeit varēs uzkodā baudīt kaņepju taco ar sālītu-polcētu mencu, kūpinātu krējumu, marinētu gurķi un maurloku eļļu VAI veģetāros versiju – kaņepju taco ar ceptām austersēnēm, kūpinātu krējumu, marinētu gurķi un maurloku eļļu.

Pamatēdienā izvēlē būs teļa vaigs ar topinambūru un lazdu riekstu uzpūtenis, karamelizētu ābolu-sarkanvīna mērci un pastinaku čipšiem VAI batātes gratēns ar gaileņu velouté krēmu, ceptām gailenēm un pastinaku čipšiem.

Desertā būs mille-feuille ar medus-cidoniju krēmu, kanēlī karamelizētiem āboliem, sāļās karameles mērci un rudzu-kļavu čipsi.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Antonijas iela 12.

6. Restorāns ”Cydonia Gastropub”

cydonia gastropub

Cydonia Gastropub šogad arī piedalās rudens Rīgas restorānu nedēļā. Tā ir mājīga vietiņa Rīgas centra Berga Bazārā.

Uzkodā varēs baudīt laša seviče ar cidoniju, ābolu un zilo kāpostu aioli VAI pašu kūpinātas pīles karpačo ar meloni, rukolu un aveņu – balzamiko – olīveļļas mērci.

Pamatēdienā būs lēni gatavotas liellopa short ribs aroniju – ķiršu – baltā āboliņa medus glazūrā ar kartupeļu – baraviku gratēnu un brinzas siera pārslām VAI zandarta fileja apdedzinātā cidoniju – laima lapu glazūrā ar sviesta pupiņām, sinepēs marinētām gailenēm un burkānu – smiltsērkšķu biezeni.

Savukārt desertā mieloties varēs ar gardu rupjmaizes biskvītu ar ābolu – pīlādžu marmelādi un dedzinātu meringu.

Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums ir pieejams no pulksten 17.00.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Rīgas centrs, Berga Bazārs, Dzirnavu ielā 84.

7. Restorāns Derbruder

derbruder

Restorāns Derbruder aicina izbaudīt radošumu katrā ēdienā, kur tradicionālās garšas iegūst jaunu elpu. Šeit japāņu suši satiekas ar izsmalcinātu vjetnamiešu pieskaņu, radot unikālu garšu piedzīvojumu.

Rīgas restorānu nedēļa Derbruder restorānā viesiem ļaus nobaudīt svilinātu laša fileju ar medus-dzērveņu mērci un svaigajiem baltajiem redīsiem.

Pamatēdienā būs rolls ar mīkstčaulas krabi, izturētu biešu sulā, cidoniju-mārrutku majonēzi, svaigu gurķi, avokado šķēlēm, foreļu ikriem un mikrozaļumiem.

Savukārt desertā būs gardais “Bumbieris” no vaniļas-kanēļa musa ar karamelizētu bumbieru pildījumu un kraukšķīgas vafeles slāni ar balto šokolādi.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 8€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Tērbatas iela 45

8. Fabrikas restorāns

fabrikas restorans

Fabrikas restorāns atrodas Ķīpsalā pie pašas Daugavas, ar skaistu skatu uz pilsētu.

Uzkodā varēs izvēlēties starp 2 variantiem:

  • Latvijas stračitella, humuss, balzamiko etķī karamelizētas bietes, sarkanie kāposti, savvaļas rīsi, lazdu rieksti
  • Latvijā audzētas vistas ramen zupa ar viegli kupinātu cūkgaļas pavēderi, marinēta vistas ola, kviešu nūdeles, sojas pupiņas, pak choi, lociņi

Pamatēdienā arī būs izvēle starp 2 maltītēm:

  1. Uz grila cepta Kobijas fileja, pasternaka biezenis, krēmīga miso-ķiploku mērce, baltā kvinoja, cepti mini salāti, redīsi
  2. Liellopa gaļas briskets, ingvera glazūra, selerijas-baraviku biezenis, kartupeļu sacepums, shimeji sēnes, brokoļi, tomātu – sarkanvīna mērce

Desertā – burkānu-karameles pīrāgs, maskarpones krēms, kafijas-ruma mērce, mandarīnu saldējums, pekanriekstu drumstalas.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Ķīpsala, Balasta dambis 70

9. restorāns ”Forest”

forest restorans

Restorāns Forest ir izsmalcināts restorāns pašā Rīgas centrā, kas piedāvā viesus cienāt ar gardiem sezonālajiem jaunumiem, sniedzot baudpilnu pieredzi.

Arī mēs esam šeit paviesojušies un jāatzīst, ka mums ļoti patika! Mūsu pieredzi var apskatīt rakstā Restorāna Forest atsauksme.

Uzkodā būs izvēle starp 2 variantiem:

  • Biešu sakne ar kūpinātu tofu sieru, dzērveņu mērci, karamelizētiem lazdu riekstiem un kaņepju eļļu
  • Baraviku ravioli ar balto trifeļu sēņu olīveļļu, Shimeji un Gran Moravia sieru

Pamatēdienā arī 2 izvēles iespējas:

  • Dedzinātā sviestā cepta paipalas krūtiņa ar kartupeļu biezeni, kalē kāpostu, marinētu sīplou un Demi-glace mērci
  • Zaļumu sviestā krāsnī cepta jūras asara fileja ar lēcu sautējumu, dedzinātu sīpolu un omāru biska mērci

Savukārt desertā būs baudāma cidoniju siera kūka.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Rīgas centrs, Raiņa bulvāris 21.

10. Restorāns “Garage”

vina bars garage

Burvīga vieta, kur nobaudīt plašu vīnu klāstu, kas saskaņots ar gardu un izsmalcinātu ēdienu.

Restorāns viesiem uzkodā piedāvās nobaudīt tapu izlasi – brieža tartars, baraviku belašs, zeltainā tarte.

Pamatēdienā izvēlēties varēs starp 2 ēdieniem:

  • Stores fileja, kartupeļu konfits, kūpināta skābā krējuma un diļļu eļļas mērce
  • Pīles krūtiņa, pīles krokete, lēni gatavots ķirbis, cidonija, brūkleņu – sarkanvīna mērce

Desertā ķirbju krēms, sāļā karamele, smilšērkšķu gēlu, grauzdēti lazdu rieksti.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Elizabetes iela 83/85.

Piedāvājums pieejams katru dienu no 12:00 ar iepriekšējām rezervācijām.

11. Restorāns “Gutenbergs”

gutenbergs terase

Restorāns “Gutenbergs terase” atrodas nelielajā bruģētajā Mūku ielā, botique viesnīcas “Gutenbergs” 5.stāvā. Enerģiskais šefpavārs Ingus Felmanis piedāvā lielisku grila virtuvi un laipnais personāls vienmēr sagaidīs ar viesmīlību un smaidu.

Šogad Rīgas restorānu nedēļas laikā uzkodā varēs baudīt rudens dārzeņu kaponatu, ķirbi, bietes, kabaci, kazas sieru, kaņepju sēklas.

Pamatēdienā 2 izvēles iespējas:

  • Grilēts brieža striploin steiks, trifeļu – kartupeļu biezenis, marinēti ķirbji, buljona glazūrmērce
  • Sviestā cepta jūras karūsas fileja, burkāni, pastinaks, briedināti kvieši, vēžu astīšu mērce

Desertā vaniļas muss un šokolādes muss, rudzu rīvmaize, medus, Abavas aroniju velvets.

Adrese: Vecrīga, Doma laukums 1.

12. Restorāns ”Harper Woolf”

harper woolf restorans

Harper Woolf ir vēl viens jauks restorāns, kas šogad piedalās Rīgas rudens restorānu nedēļā. Kā restorāns pats sola, viesi pie viņiem ciemojoties varēs piedzīvot īsteni revolucionāru pieredzi kulinārijas jomā.

Uzkodā būs bizona tartars, marinēti lakšu kaperi, ceptas austersēnes, kadiķu aioli, topinambūra čipsi.

Pamatēdienā būs izvēle starp 2 ēdieniem:

  • Mālpils pīles fileja, kastaņu biezenis, krāsaino burkānu terīne, upeņu–balzama mērce, kraukšķīgi kale kāposti
  • “Zivs uz Ledus” palijas fileja ar zaļumu garozu, pētersīļu saknes–ābolu krēms, krāsainas bietes, zivju-kombu demi-glace

Savukārt desertā būs plūmju un šokolādes ganašs, upeņu merings, brūkleņu saldējums, lazdu riekstu drumstalas, upeņu gels.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 30€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Rīgas centrs, Jēkaba iela 24.

13. Restorāns “Kaļķu vārti”

kalku varti

Kaļķu vārti tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Rīgas restorāniem. Tas atrodas skaistā Vecpilsētas ieliņā. Piedāvājums arī šoreiz ir krāšņs.

Uzkodā būs mencas, ķirbja un virziņkāposta rullītis ar bulguru un dzelteno tomātu mērci.

Pamatēdienā būs izvele starp 2 ēdieniem:

  • Kūpināta brieža karbonāde ar kastaņu biezeni, sakņu selerijas-kartupeļu gratēnu un kadiķogu glazūrmērci
  • Biezpiena-cietā siera njoki ar sautētiem spinātiem, fermentētiem smiltsērkšķiem un gaileņu putu mērci

Desertā – porainā biskvīta kūka ar ābolu-rumu pildījumu, cigoriņu saldējumu un dzērveņu mērci.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25.00 / 20.00 (b/a)€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Vecrīga, Jauniela 20

14. Restorāns KITSCHen

kitschen restorans

Restorāns KITSCHen Rīgas sirdī apvieno izsmalcinātu interjeru, mākslu un izcilas garšas, radot patiesi neaizmirstamu atmosfēru. Tā ēdienkarte ir ceļojums cauri pasaules garšām, kur tradicionālais sastopas ar negaidīto.

Rīgas restorānu nedēļa sniegs iespēju KITSCHen restorānā nobaudīt karamelizētas vīģes ar ”Dor Blue” un kazas sieru, pasniegtas ar salātu lapām.

Pamatēdienā būs izvēle starp 3 ēdieniem:

  • Cepts saldais kartupelis ar ”Stracciatellas” sieru un garšvielās karamelizētiem riekstiem
  • Stores fileja ar pastinaka – vaniļas biezeni un mīkstčaula krabi
  • Pīles krūtiņa ar ķirbju – saldo kartupeļu biezeni un grillētu citrusaugļu mērci

Desertā būs ķirbju – baltās sokolādes velvet krēms ar mandeļu – šokolādes drupačām.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Centrs, Brīvības iela 48/50

15. Restorāns “Kolonāde. Mūsu stāsti…”

kolonade musu stasti

Restorāns Kolonāde. Mūsu stāsti… Tā ir vieta, kas piedāvā nobaudīt tradicionālos latviešu ēdienus ar burvīgu skatu uz Latvijas Nacionālo operu.

Šajā rudenī uzkodām 2 varianti:

  • Pīles terīne ar dzērvenēm, pīļu aknu parfē, pistācijas, smiltsērkšķu mērce
  • Sēņu “ķemmītes”, kazas siers, trifeļu putas, trifeļu kaviārs, olīvu zeme

Pamatēdienā veselas 3 izvēles iespējas:

  • Paltuss, Savojas kāpostu tītenis ar Grenlandes garnelēm, lēni gatavota melnsakne, baltvīna mērce ar murķelēm
  • Liellopa sirloina steiks, selerijas saknes krēms, marinēts sviesta ķirbis, burkānu pulveris, sīpolu-buljona mērce
  • Kartupeļu-trifeļu knēdeļi, pastinaka krēms, kaperu eļļa, kapera lapa, ceptu kartupeļu mērce

Deserts par “Cielaviņu” – bezē, šokolādes griljāža, ingvera gēls un ingvera kraukšķis, priežu pumpuru saldējums.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Brīvības bulvāris 26

16. Restorāns “KOYA”

koya restorans

KOYA ir mūsdienīgs restorāns Daugavas krastā Andrejsalā ar skatu uz ostu un Pārdaugavu, kuru daudzi ir iemīļojuši ne tikai gardā ēdiena, bet arī skaistā skata dēļ. Un kopā ar izsmalcinātām vairāku kārtu maltītēm un gardiem dzērieniem – šis restorāns sniedz īstenu baudu gardēžiem.

Uzkodā būs izvēle starp 2 ēdieniem:

  • Brorščs jaunā veidolā – krēmzupa, pasniegta ar žāvētām, kūpinātām plūmēm, jogurta putām, svaigu granātābolu un tahini
  • Kartupeļu hešbrauns, pasniegts ar meža sēņu pastēti un viegli kūpinātu skābo krējumu

Pamatēdienā veselas 3 ēdienu izvēles:

  • Jēra karē, pasniegts ar grauzdētiem zaļajiem kviešiem, kāpostu šašliku un karamelizētiem sīpoliem
  • Paltusa fileja, pasniegta ar ceptu pak choi, puraviem un sviesta mērci
  • Cepts fenhelis, pasniegts ar melno turku zirņu humusu, miso pastu un zemesriekstu sviesta mērci (veģetārā opcija)

Desertā krēmīga siera kūka ar tonkas pupiņu aromātu, papildināta ar rudzu maizes biskvītu un mērcētiem smiltsērkšķiem.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Andrejosta, Andrejostas iela 5k-15.

Piedāvājums pieejams no pirmdienas līdz sestdienai 12:00-21:00 (pēdējā rezervācija) un svētdienās no 16:00 līdz 21:00 (pēdējā rezervācija).

17. Restorāns “Meat Chef”

meat chef restorans

Meat Chef restorāna ēdienkartē ir pārliecinoši gaļas ēdieni un ne tikai! Āzijas, Amerikas un Eiropas garšas satiekas kopā ar restorāna interpretāciju un garšas izjūtu.

Uzkodā būs liellopa tartars (z/s Pilslejas), mārrutki, sālīti gurķi, topinambūra kraukšķi, sinepju graudi.

Pamatēdienā būs liellopa filejas steiks, sviestā cepti kartupeļi, Latgales salāti, krējuma tartara mērce, kaltēti puravi.

Desertā magoņu biskvīta kūka, ķiršu zapte, svaigsiera vaniļas krēms, cukurotas auzu pārslas.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 20€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Centrs, Tērbatas iela 41/43.

18. Restorāns Mio

mio restorans

Restorāns Mio ir mājīga un romantiska vieta Rīgā, kur satiekas franču un itāļu garšas ar svaigiem Latvijas produktiem. Tā ir ģimenes radīta vieta, kur katrā detaļā jūtama īpašnieku sirds un rūpes. Šeit valda silta atmosfēra, gardi ēdieni un patiesa viesmīlība, kas liek justies kā mājās.

Uzkodā būs baudāma vietējā stračiatella ar rudens saknēm, sēklu cepumiem, estragonu un upenēm.

Pamatēdienā 3 izvēles iespējas:

  • Liellopa antrekots ar kartupeli, savojas kāpostu, astes ragū un trifeļu holandes mērci
  • Butes fileja ar sakņu seleriju, cūku pupām un mīdijām, brendija mērcē
  • Baklažāna iesmiņš ar kartupeli, savojas kāpostu, sīpolu marmelādi un trifeļu Holandes mērci (veģetārs)

Desertā rudens ābolu bezē rolāde ar jāņogām un mandeļu karameli.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Blaumaņa iela 15

19. Restorāns “Ogle”

restorans ogle riga

Ogle ir moderns restorāns, kur uz oglēm grilē starptautiskos ēdienus, malkas krāsnī cep picas, kā arī kokteiļu bārs.

Uzkodā būs Latvijā audzētas foreles filejas seviče cidonijas marinādē ar dzeltenām bietēm un gurķu-mētras sīkzaļumiem.

Pamatēdienā 2 izvēles iespējas:

  • Vistas balotīne ar meža sēnēm, dažādu biešu biezeņiem, kartupeļu fondantu un Rīgas balzāma demiglace mērci
  • Latvijā audzētas pālijas fileja ar pastinaka – fenheļa biezeni, sautētiem Savojas kāpostiem, artišoka čipsiem un skābā krējuma – marrutku mērci

Desertā – ziemas garšās sautēts bumbieris ar ābolu – greipfrūta sidra vaniļas krēmu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Vecrīga, Kaļķu iela 4

20. Restorāns Potami

potami riga

Potami ir mūsdienīga grieķu oāze Rīgas sirdī, kur autentiskas Grieķijas garšas sastopas ar Vidusjūras siltumu un elegantām mūsdienu noskaņām. Restorāns piedāvā ēdienus no Grieķijas produktiem (olīveļļas, sieriem, jūras veltēm un garšaugiem) nodrošinot patiesu garšu pieredzi. Interjers, ko veidojis Oskars Skara, iedvesmojies no Egejas jūras skaistuma, radot vietu, kur garšas un emocijas plūst harmonijā.

Rīgas restorānu nedēļas laikā uzkodā būs 2 izvēles iespējas:

  • Marinētas, krāsnī ceptas sardīnes ar mārrutku jogurtu, kolrābju-ābolu salātiem un diļļu eļļu
  • Plāni griezta, lēni gatavota jaunlopa gaļa ar marinētām austersēnēm, citronu-olīveļļas mērci un skābmaize ar anšovu sviestu

Pamatēdienā arī būs izvēles iespējas:

  • Glazētas jaunlopa aknas ar reducētu granātābolu-kalvadosa mērci, karamelizētiem puraviem, pastinaku-ābolu biezeni un buljona-brūkleņu mērci
  • Mencas fileja sidra-dedzinātā sviesta mērcē ar ugunskura kartupeli un pētersīļu-citronu mērci

Neierasti, ka arī desertam ir izvēles iespējas:

  • Ķirbju-sviesta kēkss ar ābolu etiķī marinētu ķirbi, iesala saldējumu un sāļo karameli
  • Baklavas siera kūka ar valriekstu pamatni un medus sīrupu

Restorāna viesiem ir pieejama 3h bezmaksas stavvieta, reģistrāciju veic, vaicājot viesmīlim.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: Vīnu sets 20€ vērtībā
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Ziemeļu rajons, Eksporta iela 3

21. Restorāns Rokot

rokot restorans

Restorāns Rokot atrodas pašā Rīgas vecpilsētas sirdī un aicina doties garšu ceļojumā okeāna plašumos. Šeit svaigākie lomi pārtop izsmalcinātos ēdienos – no klasiskām receptēm līdz radošiem jaunumiem, kas atklāj jūras būtību. Relaksēta atmosfēra, nevainojama apkalpošana un patiesa okeāna garša katrā kumosā.

Uzkodā būs Latvijas palijas krudo, gurķu–ābolu mērce ar laimu, diļļu eļļa.

Pamatēdienā 2 izvēles iespējas:

  • Sarkanvīnā sautētas vērša astes, pērļu grūbas ar meža sēnēm, pastinaka krēms, pīlādžu glazūra
  • Lazdu riekstu garoziņā cepts zandarts, ziedkāpostu biezenis, kuskuss ar zaļo eļļu un citrona miziņu, baltvīna un zaļā ābola mērce

Desertā plūmju-ābolu tarte tatin ar vaniļas saldējumu.

Adrese: Vecrīga, Grēcinieku iela 9

22. Restorāns “Rosemarine”

rosemarine restorans riga

Restorāns Rosemarine, nu jau arī tautā iesauktais ”rozmarīns”, ir lieliska vieta, kur ieturēt biznesa pusdienas, rīkot privātus pasākumus ar individuāli izstrādātu ēdienkarti, bezrūpīgi brokastot brīvdienu rītos un vakariņot divatā vai draugu lokā.

Uzkodā būs 2 varianti:

  • Meža sēņu velutē ar kastaņu putām un rudens sēņu tartaru
  • Pašgatavota pīles aknu pastēte ar dedzinātu meringu un ābolu – pīlādžu – citrusaugļu marmelādi, pasniegta uz spinātu biskvīta

Pamatēdienā arī 2 varianti:

  • Cepta paipala plūmju un dzērveņu glazūrā pildīta ar rudens dārzeņu – bulgura siltajiem salātiem
  • Paltusa filejas balotīne ar jūraszālēm, foreles ikriem un kartupeļu – pastinaka – biešu gratēnu

Desertā lzdu riekstu krambls ar ābolu – maskarpones krēmu un aveņu – smiltsērkšķu gēlu.

Piedāvājums ir spēkā katru dienu no pulksten 17.00.

Īpašie piedāvājumi:

  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Centrs, Blaumaņa iela 28

23. Restorāns SNOB

snob  riga restorans

SNOB ir viesnīcas Grand Poet Hotel restorāns. Tas piedāvā izsmalcinātu gastronomisko pieredzi un unikālu interjeru, kas apbur ar māksliniecisku eklektiku un stāstiem katrā telpā. Rūpīgi izstrādātā ēdienkarte apvieno eleganci ar radošumu, priecējot gan gardēžus, gan estētikas cienītājus.

Uzkodā būs grūbas, kūpināts siers, meža sēnes, dūmota krējuma mērce.

Pamatēdienā būs baudāms jēra steiks, ķirbis, kļavu sīrups, selerijas sakne, kafija, brūklenes.

Desertā plūmes, mandeles, ingvers, kardamona saldējums.

Piedāvājums ir pieejams no svētdienas līdz ceturtdienai.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 21€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Raiņa bulvāris 6

24. Restorāns “Zilā govs”

zila govs

Zilā govs restorāns piedāvā nobaudīt saviem visiem tradicionālu latviešu virtuvi. Pavisam nesen arī paši esam tur paciemojušies un mūsu atsauksmi var izlasīt rakstā Zilā govs atsauksme.

Uzkodā būs maigā ķirbju krēmzupa ar jūras veltēm un trifelēm.

Pamatēdienā būs 3 varianti:

  1. Brieža gaļas steiks ar batāšu biezeni un mini burkāniem, un sarkanvīna ogu mērci
  2. Bute ar ceptiem briseles kāpostiem, sviesta pupiņām un maigo kaperu mērci
  3. Ķirbju steiks ar gaileņu mērci, sutinātiem dārzeņiem un pelēkajiem zirņiem

Desertā – krēms brulē ar ķirbi un garšaugiem, pasniegts ar rudens ogām.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Meistaru iela 21.

Kategorija 3 ēdieni par 45 EUR

Par 45 EUR maltītes šogad ir sagatavojuši 11 izsmalcināti un eleganti Rīgas restorāni. Šajā sadaļā īss un kodolīgs katra restorāna piedāvātās maltītes apraksts.

1. Barents kokteiļu un jūras velšu bārs

barents restorans

Restorāns Barents viesiem piedāvā doties gastronomiskā ceļojumā caur Ziemeļu jūras un Baltijas reģiona bagātībām. Šeit vietējās sastāvdaļas (jūras veltes, mežu dārgumi un lauku labumi) tiek pārvērstas izsmalcinātos ēdienos, izmantojot senas gatavošanas metodes un mūsdienīgu pieeju.

Šogad Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums ir sekojošs. Uzkodā kartupeļu kārtojums ar kazas sieru, zaķzivs ikriem un skābeņu mērci. Pamatēdienā cepta sama fileja ar ķirbju krēmu, žāvētiem tomātiem un krabja buljona mērci.

Desertā apgrieztā ābolu kūka ar pīlādžu ievārījumu.

Rezervācijas tiek pieņemtas tikai restorāna mājas lapā.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Mazā smilšu iela 3

2. 3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt”

3 pavaru restorans

Nākošais piedāvājumā ir tik labi zināmais 3 pavāru restorāns. Šis ir atklātas virtuves tipa restorāns, kur varēs ne vien baudīt gardu maltīti, bet arī vērot tās pagatavošanas procesus.

Uzkodā restorāns piedāvās mazsālītu Burtnieka zandartu, diļļu emulsiju, cidonijās marinētu kolrābi, fermentētas ērkšķogas, lakšu kaperus.

Pamatēdienā – savvaļas brieža mugura, puravu pelnu biskvīts, topinambūru krēms, alus mērce.

Desertā būs plaucēts bumbieris, pastinaku medus kūka, smiltsērkšķi, jogurta uzpūtenis.

Piedāvājums spēkā no piektdienas līdz svētdienai 12:00 – 15:00 (vēlākais rezervāciju laiks).

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 32€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Jēkaba kazarmas, Torņa iela 4

3. Restorāns “Chef’s Corner”

chefs corner

Chef’s Corner ir augstākā līmeņa Eiropas restorāns, kas iekļauts 30 labāko restorānu sarakstā ar nomināciju “Labākais jaunais restorāns” un “Labākie dzērieni”.

Uzkodā tiks piedāvāts liellopa gaļas ravioli – liellopa buljona mērce, lēni gatavots ķirbis, ķirbju eļļa.

Pamatēdienā būs pīles krūtiņa – Foie Gras krokete, cidoniju un sarkanvīna mērce.

Desertā – šokolādes muss – lazdu rieksti, avenes.

Piedāvājums pieejams TIKAI ar iepriekšēju rezervāciju no pirmdienas līdz ceturtdienai no 12:00-17:00 un svētdien visu dienu.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 45€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Jeruzalemes iela 5.

4. Restorāns “Entresol”

entresol restorans

Entresol restorāns ir izsmalcināts un šarmants, piedāvājot viesiem pašu labāko. Tas ir restorāns, kura smalkajā un šarmantajā interjerā jūtams dabas pieskāriens, kā arī augsti vērtēti latviešu vietējie produkti, kas tiek izmantoti ne vien latviešu, bet arī citu tautu virtuvju pārstāvēšanā.

Uzkodā būs rudzu plānmaize, gailenes, foreles kaviārs VAI paipalas terīne, fermentēti sauserži, mārrutks.

Pamatēdienā gaidāms liellopa antrekots, kartupeļu virtulis, tumšā alus mērce.

Desertā ābolu kūka, sāļā karamele, aveņu saldējums.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Centrs, Elizabetes iela 22

5. Restorāns “Ferma”

ferma

Izsmalcinātais Ferma restorāns atrodas pretī gleznainajam Viesturdārzam, Klusajā centrā. Restorāna maltītēs vienmēr vērojams latviešu tradicionālo ēdienu pieskāriens.

Šoreiz uzkodās izvēle starp 2 variantiem:

  • Meža sēņu kārtojums ar cietā siera krēmu, plānu lapu mīklas čipsi, garšaugiem un marinētām sēnēm
  • Pīles pastēte ar marinētiem bumbieriem, cidoniju gelu, plānu maizes grauzdiņu, cigoriņu lapām, lazdu riekstu drumstalām un sīpolu–sinepju mērci

Pamatēdienā veselas 3 izvēles iespējas:

  • Selerijas un burkānu gratēns ar selerijas krēmu, burkānu gelu, marinētiem burkāniem, ābolu pērlēm un griķu popkornu
  • Zandarta medaljons ar upes vēžiem, kukurūzas krēmu, garšaugu biezeni, vēžu putām, tomātiem ar fermentētiem lakšu kaperiem un garšaugu eļļu
  • Uz oglēm cepts liellopa flanksteiks ar redehidrētām bietēm, upenēm savā sulā, biešu krēmu, upeņu gelu, piparmētru un spinātu putām, buljona redukcijas mērci ar sinepju sēklām, rudzu čipsiem un zaļumu eļļu

Desertā ķirbju muss ar skāba krējuma putām, smiltsērkšķu saldējumu, marinētu ābolu un ziedputekšņiem.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Valkas iela 7

6. Grand Palace Hotel restorāns “Seasons”

seasons restorans

Grand Palace hotel restorāns ir izsmalcināts, augstas klases restorāns viesnīcā. Arī šoreiz restorāns piedāvās nobaudīt gardu maltīti elegantā un šarmantā atmosfērā.

Uzkodā būs cepti un marinēti baklažāni, grauzdētu sarkano piparu mērce, riekstu krēms, tonnato putas, nogatavināts siers no vietējās saimniecības “Dziļas”.

Pamatēdienā – zandarta fileja, marinētas dzeltenās bietes, biešu krēms, cepts ābolu krēms, estragona Beurre Blanc, laša ikri.

Desertā – smiltsērkšķi, kazas siera putas, šūnveida smiltsērkšķu želeja, karamelizēta baltā šokolāde.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: no 8€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Pils iela 12.

7. Restorāns “Le Dome”

le dome restorans

Restorāns Le Dome ļauj atklāt izsmalcinātu virtuvi ar franču motīviem. Te sagaida īsts, gastronomisks ceļojums. Visiem ēdieniem tiek pievērsta izsmalcināta rūpība un uzmanība, nodrošinot atmiņās paliekošu garšu pieredzi.

Arī restorānu nedēļas piedāvājums nav izņēmums. Uzkodā baraviku arančini, noturēts pecorino con pepe siers.

Pamatēdienā būs 3 izvēles:

  1. Mencas fileja, burkānu-ingvera krēms, rudens dārzeņi, Mūrbūdu sidra mērce
  2. Pīles krūtiņa, pastinaku-tonkas pupiņu krēms, bumbieris, jāņogu-sarkanvīna mērce
  3. Biešu pithivier – baravikas, sīpolu jus (veģetārs)

Desertā būs Baba au Rhum, bērzu balzāma saldējums.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 30€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Miesnieku iela 4.

8. Restorāns Neiburgs

neiburgs riga

Restorāns Neiburgs ir ģimenes īpašumā esoša vērtība pašā Rīgas sirdī, kas jau vairāk kā 15 gadus priecē viesus ar Eiropas virtuvi un izteiktu latvisku raksturu. Tas jau divus gadus pēc kārtas iekļauts MICHELIN ceļvedī. Restorāns piedāvā sezonālus un vietējos produktus, apvienojot radošumu ar cieņu pret tradīcijām.

Uzkodā izvēle starp 2 ēdieniem:

  • Krāsnī ceptu biešu krēmzupa ar zaļo ābolu, selerijas sakni un kazas siera krēmu
  • Cepta pīles krūtiņa ar cigoriņu lapu salātiem, vīnā sautētu bumbieri, zilo sieru un aveņu mērci

Pamatēdienā izvēle starp veseliem 3 ēdieniem:

  • Sarkanvīnā sutināti teļa vaigi ar ceptiem rudens dārzeņiem, kartupeļu-trifeļu biezeni un sarkanvīna mērci
  • Zandarta fileja ar biešu-ķimeņu biezeni, krāsnī ceptu ķirbi un baltvīna-foreļu ikru mērci
  • Ķirbja risoto ar rikotas sieru, spinātiem un krāsnī ceptiem ķiršu tomātiem

Desertā cigoriņu krēms ar balto šokolādi, karamelē glazētu bumbieri, iesala saldējumu un kraukšķīgu karameli.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: no 8€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Jauniela 25/27

9. Restorāns “Stage22”

stage22 restorans riga

Šis ir restorāns, kas savus viesus priecē ar grandiozu skatu pāri visai pilsētai, izsmalcinātu interjeru un patiesi oriģinālu ēdienkarti.

Uzkodā varēs nogaršot Dim Sum – Irlavas vista, ziemeļu garneles.

Pamatēdienā būs Wagyu Kushiyaki – BBQ iesms, bioloģisks brīvo vistu olu dzeltenums, marinēts Latvijas ķirbis.

Desertā “Centrāltirgus plūme” – Šokolādes kūka, kļavu sīrups, sezams.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 18€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Vecrīga, Viesnīca Kempinski, Aspazijas bulvāris 22.

10. Restorāns Tails

zivju restorans

Tails ir jauna koncepta zivju restorāns Rīgas gastronomiskajā ainavā, kas apvieno eleganci un inovācijas. Restorānā izveidotas trīs zonas – klasiskā zāle, Raw Bar ar atvērtu virtuvi un privāto pasākumu telpa. Restorāna lepnums ir Dry-Aging tehnika, kas ļauj izcelt zivju dabīgo garšu un tekstūru, radot izsmalcinātu un neatkārtojamu garšu pieredzi.

Uzkodā būs pieejamas 2 izvēles iespējas:

  • Kūpināts lasis, mārrutku krēms, sālītas upenes, estragona ajoli un griķu čipsis
  • Lēni gatavotas bietes, mārrutku krēms, sālītas upenes, estragona ajoli un griķu čipsis

Pamatēdienā arī 2 izvēles iespējas:

  • Forele, Hokkaido ķirbis, kale kāposts, ķirbju sēklas, Chipotle piparu mērce
  • Brieža karbonāde, topinambūrs, egļu skuju eļļa, kale kāposts un dzērvene

Desertā šokolādes fondants ar egļu skuju saldējumu un ķērpjiem.

Piedāvājums pieejams pirmdienās-piektdienās 12:00-15:00, 17:00-22:00; sestdienās 14:00-23:00; svētdienās 14:00-22:00.

Īpašie piedāvājumi:

  • Piedāvājumā veģetārs ēdiens
  • Piemeklētu dzērienu cena: 25€
  • Šefpavāra komplimenti: 1

Adrese: Klusais centrs, Antonijas iela 6a

11. Restorāns “Whitehouse”

whitehouse restorans rigas restoranu nedela

Whitehouse restorāna komandas mērķis ir radīt neaizmirstamu kulināro pieredzi un sajūtas katram viesim, kas te izvēlas baudīt maltīti.

Uzkodā šeit tiks piedāvāta šerija etiķī noturēta siļķe, “Līcīšu” kazas siers, svilināti ķirštomāti, fenheļa ievārījums, konfitēts kartupelis.

Pamatēdienā 2 izvēles iespējas:

  • Makreles fileja, Abavas ābolu sidra glazūra, kūpināts krējums, marinēts gurķis austrumu marinādē
  • Vistas gaļas balotīne, “Kotiņu” lobīto zirņu risotto, plūmes, spināti, velouté

Desertā ābols, selerija, ingvers, skābs krējums, kanēlis, mandeles.

Piedāvājums pieejams tikai ar iepriekšēju rezervāciju! Karstajiem ēdieniem pieejama veģetārā versija, to pasūtot 48h pirms apmeklējuma. Pieejami piemeklēti dzērieni: alkoholiskie kokteiļi; bezalkoholsikie kokteiļi un vīni. Svētdienās un pirmdienās restorāns slēgts.

Īpašais piedāvājums:

  • Piemeklētu dzērienu cena: 35€
  • Šefpavāra komplimenti: 2

Adrese: Centrs, Tērbatas iela 2

Kā jau redzams, restorānu piedāvājums šogad patiešām ir liels.

Tāpēc ceram, ka šis raksta apkopojums būs lielisks palīgs izvēlē par to, uz kuru restorānu paspēt aiziet!

Lai šī Rīgas restorānu nedēļa tev ir gardu garšu salikumu pilna!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *