ziemassvētku vakariņas restorānā

Korporatīvās Ziemassvētku vakariņas restorānā

Ziema un decembris ir svētku laiks. Daudzi uzņēmumi to atzīmē, rīkojot korporatīvās Ziemassvētku vakariņas. Šīs vakariņas sniedz iespēju darbiniekiem sanākt kopā, baudīt gardu maltīti un svinēt gada panākumus.

Tomēr veiksmīgu uzņēmuma Ziemassvētku vakariņu plānošana var būt grūts uzdevums. Tieši tāpēc esam apkopojuši galvenos faktorus, kas jāņem vērā.

Kas jāņem vērā, izvēloties restorānu

korporativas vakarinas

Viens no pirmajiem jautājumiem vienmēr ir, kā izvēlēties piemērotāko restorānu? Izvēloties restorānu korporatīvajām Ziemassvētku vakariņām, jāņem vērā vairāki faktori:

  • Izmērs. Restorānam jāspēj uzņemt visu jūsu grupu. Tas var prasīt iepriekšēju rezervāciju, jo īpaši, ja rīkojat lielu pasākumu.
  • Budžets. Restorānu cenas ir ļoti atšķirīgas. Nosakot budžetu, noteikti ņemiet vērā maltītes, dzērienu un dzeramnaudas izmaksas.
  • Ēdienkarte. Restorānā jāpiedāvā dažādi ēdieni, lai apmierinātu visdažādākās garšas kārpiņas. Varētu apsvērt arī iespēju piedāvāt īpašu Ziemassvētku ēdienkarti.
  • Atmosfēra. Restorānā jābūt svētku atmosfērai, kas ir atbilstoša šim notikumam. Tas var ietvert dekorācijas, mūziku un īpašus pasākumus.

Restorāni un virtuves korporatīvajām Ziemassvētku vakariņām

restoranu ieteikumi

Ir daudz dažādu veidu restorānu, kuros var rīkot korporatīvās Ziemassvētku vakariņas. Dažas populāras idejas, ko iesakam:

  • Izsmalcināti restorāni. Šie restorāni piedāvā augstas klases ēdienus un greznu vidi. Tie ir labs risinājums uzņēmumiem, kas vēlas pārsteigt savus klientus vai darbiniekus.
  • Ikdienišķi restorāni. Šie restorāni piedāvā brīvākas maltītes un ir laba izvēle uzņēmumiem, kas vēlas samazināt vakariņu izmaksas.
  • Tematiskie restorāni. Šie restorāni piedāvā unikālu maltītes pieredzi, kas noteikti izklaidēs jūsu viesus. Dažas populāras iespējas ir itāļu, meksikāņu un franču restorāni.
  • Vietējie restorāni. Ja meklējat unikālu pusdienu pieredzi, apsveriet iespēju izvēlēties vietējo restorānu, kas specializējas kādā konkrētā virtuvē.

Izvēloties piemērotu restorānu, padomājiet, kāda virtuve jūsu kolēģiem patiktu visvairāk. Lai gan ir svarīgi izvēlēties piemērotu atmosfēru, ēdiens ir galvenais vakara notikums. Apskatiet dažas mūsu izvēlētās virtuves:

  • Itāļu virtuve. Svētku un garšas maltīte, kas noteikti patiks ikvienam. Tā klasiskie ēdieni, piemēram, makaroni, pica un risoto, vienmēr iepriecina publiku. Un protams, ka tā vīns lieliski sader ar ēdienu sirsnīgo garšu.
  • Franču virtuve. Ja meklējat izsmalcinātu un elegantu maltīti, franču virtuve ir lieliska izvēle. Tās klasiskie ēdieni, piemēram, coq au vin, bouillabaisse un steiks frites, noteikti pārsteigs jūsu viesus.
  • Japāņu virtuve. Lai gūtu unikālu un aromātisku maltītes pieredzi, izvēlieties šo virtuvi. Šeit jums būs plašs ēdienu klāsts, sākot no suši un sašimi līdz tempura un ramen. Garantējam, ka tas saviļņos jūsu garšas kārpiņas.
  • Ķīniešu virtuve. Ja meklējat sātīgu un aromātisku maltīti, tad šī virtuve noteikti apmierinās jūsu apetīti. Tās klasiskie ēdieni, piemēram, Pekinas pīle, dim sum un sautējumi, ir garšas pilni un liks jums atgriezties pēc vēl. Tās sojas mērce un čilli eļļa piešķir garšas dziļumu, kas noteikti pārsteigs jūsu viesus.
  • Spāņu virtuve. ja meklējat dzīvīgu un svinīgu maltīti, šī ir īstā izvēle. Tās tapas ir lieliski piemērotas kopīgai maltītei ar draugiem vai kolēģiem. Spānijas vīni ir garšas pilni un lieliski saderēs ar ēdieniem.

Padomi uzņēmuma Ziemassvētku vakariņu plānošanai

vakarinu planosana

Šeit apkopojām dažādus padomus, kā plānot veiksmīgas korporatīvās Ziemassvētku vakariņas:

  • Agri rezervējiet norises vietu. Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. Šadi garantējiet rezervāciju vēlamajā restorānā. Tas ir arī profesionāls žests, jo restorānam būs pietiekami daudz laika nodrošināt pietiekamu sakitu darbinieku.
  • Nosūtiet ielūgumus laikus. Tas dos jūsu viesiem pietiekami daudz laika, lai sagatavotos un palīdzētu jums iegūt dalībnieku skaitu. Tādējādi jūs varēsiet precīzi saplānot pasniedzamo maltīšu skaitu.
  • Apsveriet tēmatiku. Tēmatika var piešķirt svinīgu noskaņu jūsu vakariņām un radīt neaizmirstamāku pieredzi jūsu viesiem. Dažas populāras idejas ir maskarādes balles, svētku ballītes un vakariņas ar melnu kaklasaiti.
  • Iekļaujiet izklaides pasākumus. Izklaide var palīdzēt izklaidēt un iesaistīt viesus visa vakara garumā. Dažas populāras iespējas ir dzīvā mūzika, dejas un atjautības konkursi.
  • Nodrošiniet transportu. Ja jūsu darbinieki ir ieradušies no citām pilsētām, apsveriet iespēju nodrošināt transportu uz restorānu un no tā. Tas var palīdzēt nodrošināt, ka visi ierodas droši un laikus.

Uzņēmuma Ziemassvētku vakariņu plānošana var būt ļoti jautra, taču ir svarīgi būt organizētam un plānot iepriekš. Ievērojot šajā rokasgrāmatā sniegtos padomus, jūs varat nodrošināt, ka jūsu vakariņas būs veiksmīgas un jūsu darbinieki gūs neaizmirstamu pieredzi.

Lai iegūtu vairāk iedvesmas vakariņām, apmeklējiet mūsu restorānu atsauksmju lapu.

Priecīgus Ziemassvētkus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *