Šajā rakstā sniegsim padomus par to, kā avokado ātri nogatavināt pašam un pēcāk ilgāk saglabāt svaigus.
Lasīt vairāk Padomi avokado lietošanā – nogatavināšanā un uzglabāšanāKategorija: Padomi
Noderīgi raksti par to, kā labāk izvēlēties piemērotāko restorānu, kas ir jaunākās restorānu tendences. Lasi un sniedz savus komentārus, lai attīstītu restorānu kultūru Rīgā.
Apkalpošana augstas klases restorānā – ko sagaidīt?
Par to, kāda apkalpošana augstas klases restorānā sagaida viesus, viedokļi katram var dalīties. Tomēr ir noteikta norma, par ko mēs maksājam un līdz ar to arī sagaidām.
Lasīt vairāk Apkalpošana augstas klases restorānā – ko sagaidīt?Populārākie Ziemassvētku ēdieni
Šajā rakstā apkopoti mūsu populārākie deviņi Ziemassvētku ēdieni, kas tradicionāli tiek likti galdā katrā latviešu ģimenē.
Lasīt vairāk Populārākie Ziemassvētku ēdieniUzvedības etiķete restorānā
Šajā rakstā esam apkopojuši to, kas ir laba uzvedības etiķete restorānā un kā atstāt labu iespaidu uz savu ģimeni, draugiem vai kolēģiem.
Lasīt vairāk Uzvedības etiķete restorānāGalda piederumu izvietojums restorānā
Šajā rakstā esam apkopojuši galveno informāciju, kas tev jāzina par galda piederumiem un to lietošanu. Raksta noslēgumā arī daži vērtīgi padomi no mūsu pieredzes.
Lasīt vairāk Galda piederumu izvietojums restorānāLabākā dāvana vīrietim ir gardas vakariņas
Nereti dzirdam sakāmvārdu, ka mīlestība taču iet caur vēderu. Tāpēc labākā dāvana vīrietim noteikti ir viņu kārtīgi pabarot, aizvedot uz augstas klases restorānu. Šajā rakstā esam apkopojuši 5 izsmalcinātus un savstarpēji atšķirīgus restorānus Rīgā.
Lasīt vairāk Labākā dāvana vīrietim ir gardas vakariņasLiellopa buljona recepte
Pastāv dažāda veida buljoni, ko izmanto ēdienu gatavošanā. Klasiski ierasts, ka veikalā var nopirkt buljona kubiciņus, taču īstens buljons ir pašu gatavots un garšo pavisam citādi. Katras izdevušās zupas pamatā ir labs buljons, tāpēc to vajadzētu iemācīties gatavot pašam.
Lasīt vairāk Liellopa buljona recepteAtrodi laiku Ziemassvētkos aiziet uz restorānu
Ziemassvētku sezona atnes skaistas dekorācijas, gardus ēdienus un dažādas tradīcijas, ko katrs restorāns interpretē pavisam dažādi. Ziemassvētku sezonā vērts sevi palutināt ar restorāna apmeklēšanu un iegūt iedvesmu svētku svinēšanai.
Lasīt vairāk Atrodi laiku Ziemassvētkos aiziet uz restorānuKādu vīnu izvēlēties pie ēdiena?
Kā pareizi izvēlēties vīnu pie ēdiena? 6 ieteikumi ko ņemt vērā izvēloties vīnu pie ēdiena. Kodolīgs pārskats par vīnu saderību ar dažādiem ēdieniem.
Lasīt vairāk Kādu vīnu izvēlēties pie ēdiena?Michelin zvaigznes
Īsumā par to, kas ir Michelin restorānu zvaigznes, pārskats par sistēmas izcelšanos un vērtēšanas kategorijām. Vai Latvijā ir Michelin restorāni?
Lasīt vairāk Michelin zvaigznes